לה ואקה לוקה

אל גאוצ'ו הרצליה לשעבר – "LA VACA LOCA" מביאה איתה תפריט דרום אמריקאי פשוט וטעים. אנו מציעים בשר איכותי הנבחר על ידי אנשי גריל מקצועיים שאהבתם ותאוותם לבשר היא גדולה. יישון הבשר נעשה אצלנו במקררים מיוחדים למשך שבועיים ועד שלושה שבועות. להשלמת החוויה הארגנטינאית הבשר אצלנו צלוי על גריל פחמים המקנה ארומות וטעמים המייחדים אותנו.
לצד מנות הבשר, אנו משלימים את החווייה הדרום אמריקאית עם מנות ראשונות ותוספות טיפוסיות למטבח הארגנטינאי ולמטבחים המוכרים מהעולם אך עם טוויסט דרום אמריקאי.
LA VACA LOCA"" מזמינה אתכם לקיים את האירוע הבא שלכם אצלנו במסעדה. לשם כך אנו מציעים תפריט אירועים על טהרת הבשרים. עם אווירה, בשרים וטעמים שרק מסעדה עם ניסיון של למעלה מ-25 שנה יודעת להציע.

תהנו ובתאבון
מצוות
לה ואקה לוקה

שולחן ערוך במסעדה

אודות המסעדה

היכונו לשינוי מרענן וטעים. עם ניסיון של מעל 30 שנה בתחום המסעדנות ובפרט 25 שנה במסעדת בשר "אל גאוצ'ו", החלטנו להתחדש ולצאת לדרך חדשה עם מסעדת לה ואקה לוקה. עם ניסיון של מסעדת גריל דרום אמריקאית, הראשונה באזור הרצליה פיתוח, אנו ב-"LA VACA LOCA" דואגים להוביל בתחום מסעדות הבשר ולהעניק לכם את עושר הטעמים שאנו יודעים להציע. עם הניסיון, אצלנו תרגישו את חוויית הבשר האולטימטיבית. איכות הבשר ללא פשרות, שירות אדיב ומקצועי ואווירה חמה כפי שיודעים לתת במסעדות גריל ארגנטינאיות.